Persondatapolitik

 

  1. Formål

Denne persondatapolitik redegør for, hvordan Talents Unlimited behandler persondata, der opsamles på de websites, hvor indholdet administreres af Talents Unlimited.

  1. Dataansvarlig

Den dataansvarlige er:

Talents Unlimited Denmark ApS

Nymøllevej 50

2800 Kgs. Lyngby

CVR nr. 40251472

  1. Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne samarbejde med dig, og levere relevant kommunikation til dig.

Vores website indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Sender en forespørgsel via websiten
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev

Via vores hjemmeside indsamler vi kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den service, du efterspørger.

Vi indsamler disse oplysninger for at kunne:

  • Give dig en mere personaliseret oplevelse
  • Forbedre vores kundeservice
  • Kommunikere med dig på relevant vis
  1. Cookies

Talents Unlimited websites indsamler og anvender cookies, for at vi løbende kan forbedre og målrette indholdet for brugerne på vores websites.

For hvert besøg på hjemmesiden – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – registrerer vi din type af browser, styresystem, værten (host) og web-adresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

  1. Videregivelse af dine data

Talents Unlimited videregiver ikke dine oplysninger til tredjeparter, offentliggøre dem eller anden form for videregivelse af dine data.

Din test bliver delt med dig og din leder samt virksomhed såfremt det er din virksomhed der har anmodet om testen. Er du privatperson vil testen kun blive delt med dig, samt Talents Unlimiteds relevante medarbejder, til brug for tilbagemelding og resultat af testen.

Alle Talents Unlimiteds medarbejdere er underlagt strenge tavshedsklausuler også efter ansættelse ophør.

Alle test er taget igennem Talents Unlimiteds system, der ligger på en sikker server i Danmark.

  1. Henvendelser fra websiten

Når du sender en forespørgsel fra websiten – f.eks. fra en kontaktformular – registrerer vi dit navn, din virksomhed, dit telefonnummer og din e-mailadresse.

Oplysningerne anvendes for at kunne behandle din henvendelse på bedste vis.

Oplysningerne (navn, firmanavn, telefonnummer og e-mailadresse) registreres i Talents Unlimited systemer – herunder vores CRM-system.

Medarbejdere hos Talents Unlimited har adgang til oplysningerne.

  1. Nyhedsbreve

Når du tilmelder dig Talents Unlimited nyhedsbrev, registreres følgende oplysninger: navn, telefon nummer og e-mailadresse.

Ved at tilmelde dig Talents Unlimited nyhedsbrev, giver du samtykke til at vi behandler dine personoplysninger, herunder dit navn, din e-mail, samt yderligere oplysninger i henhold til gældende lovgivning, og alene med de formål at modtage nyhedsbrev og markedsføringsmateriale.

Oplysningerne, du afgiver (navn og e-mailadresse) registreres i Talents Unlimited systemer – herunder vores CRM-system og vores system til udsendelse af nyhedsbreve.

Medarbejdere hos Talents Unlimited har adgang til oplysningerne.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at framelde dig nyhedsbrevet igen, ved at klikke på et link i nyhedsbrevet. Dine oplysninger opbevares herefter i en særskilt i 24 måneder, inden de slettes. Dette gør vi for at sikre, at vi ikke efterfølgende sender informationer til dig, når du har afmeldt dig nyhedsbrevet.

  1. Sikkerhed

Talents Unlimited og vores samarbejdspartner anvender passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der sikrer integritet og fortrolighed i forbindelse med behandlingen af personoplysninger.

  1. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig.

Du har ret til at få urigtige oplysninger, vi har om dig berigtiget.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os. Denne ret kan du udøve ved at skrive en mail til info@t-u.dk Vi vil herefter slette dine informationer, hvis det er muligt jf. loven.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du kan udnytte dine rettigheder ved at kontakte Talents Unlimited på mail info@t-u.dk

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

Tilmeld nyhedsbrevet