TT38 Certificering

On-demand Certificering

 

Følgende er hvad du får med i pakken On-Demand certificering:

• On-Demand i 30 mundrette moduler

• Online TT38 certificering – få værktøjerne til at udvikle og iscenesætte talent selv.

• Vælg selv mellem Dansk eller Engelsk

• ”Opskrifter” på hvordan du i praksis sætter et team, hvilke talenter gør sig i hvilke roller, hvad skal du være opmærksom på osv.

 

Hvem vil den typiske kursist være? 

  • HR konsulent der ønsker nye værktøjer og viden til udvikling af medarbejdere, ledere og teams.
  • Teamleder der ønsker viden til at optimere sin ledelse og bedre forståelse af mennesker og deres motivation.
  • Salgschefer der vil lære hvilke knapper de kan skrue på for at øge salget.
  • Rekrutteringskonsulenter der ønsker bedre værktøjer til at vælge rette kandidat.
  • Organisationskonsulenter der ønsker værktøj til at sammensætte og udvikle teams.
  • Virksomhedsejere der mangler redskaber og opskrifter til at vækste virksomheden gennem de rette medarbejdere.
  • Karriererådgivere der vil have nye værktøjer til at lede folk i den rette karrieremæssige retning.

 

Priser

Prisen for dette er kun: 4.995 ex moms pr. deltager! 

""

"TT38 er det tool siden Google Keyword Planner, som har haft størst indflydelse på min karriere som bureauejer.

Mine største fejl som iværksætter har uden tvivl været centreret omkring fejlrekrutteringer, som har kostet mig hundredetusindevis af kroner.

TT38 har givet mig værktøjerne til at forstå, hvorfor jeg har begået fejl, samt hvordan jeg undgår det i fremtiden, hvilket er ekstremt meget værd!

Herudover er jeg nu klar over, hvilke af mine top-talenter, der gør, at jeg skaber resultater samt hvilke profiler, jeg bør arbejde sammen med for at løfte mine virksomheder til næste niveau.

Grundet TT38 har jeg nu forstået, at en virksomhed i princippet blot en gruppe af mennesker, og hvis du som virksomhedsejer ikke har styr på de menneskers talenter og non-talenter, så har du heller ikke styr på din virksomhed"

"Have fun with it. Put your feelings into it, your heart, it's your world. Every time you practice, you learn more.
Sometimes you learn more from your mistakes than you do from your masterpieces. Nothing's gonna make your husband or wife madder than coming home and having a snow-covered dinner. At home you have unlimited time. Making all those little fluffies that live in the clouds. Absolutely no pressure. You are just a whisper floating across a mountain. If you didn't have baby clouds, you wouldn't have big clouds. When you do it your way you can go anywhere you choose."

"I vores valg af +100 kandidater, har TT38 forudsagt adfærden 100% rigtigt, hver gang.
De 3 gange vi valgte ikke at følge testen, mislykkedes kandidaten.
"

"I DOVISTA ser vi ”selection” som en af vores væsentligste kompetencer, da vores evne til at vælge de rette personer til rette position er altafgørende for at sammensætte den optimale organisation.

I HR har vi indtil for kort tid siden baseret interviews på DiSC profiler, som er et udemærket samtaleværktøj, men samtidig været klar over at vi har manglet et decideret analyse og udviklingsværktøj.

Vi har derfor valgt at indgå i et samarbejde med Talents Unlimited om deres TT38 ”Talent-test”, der giver os nye og langt bedre muligheder for at sammensætte teams og organisation baseret på en reel test. Det giver os nogle muligheder vi ikke tidligere har haft. Det at vi har valgt selv at blive certificeret skyldes at vi ser værktøjet anvendt langt bredere end rekruttering alene, hvorfor vi gerne vil have det in-house, så vi kan arbejde mere agilt, ved selv at have kompetencen"

"Hele vores team i People Development har været igennem TT38 testen med personlig feedback og en efterfølgende teamworkshop.

TT38 er et meget omfangsrigt og dybdegående værktøj, som med en grundlæggende anerkendelse af talenter i mennesket, gør os i stand til at udvikle såvel individer som teams. Du kan bruge timevis på at forstå nuancerne og detaljerne i TT38 og alligevel er det et meget operationelt værktøj, som gør det nemt at bevæge sig fra testresultater til konkrete tiltag.

Jeg har fået masser af inspiration til, hvordan vi kan sammensætte og udvikle højt ydende og bæredygtige teams."

1 / 6