Talents Unlimited er DanBANs nye officielle partner

Talents Unlimited’s CEO Claus Bentzen og DanBAN’s CEO Michael Hansen, lancerer det ambitiøse partnerskab, 5. april 2022.

Danish Business Angels (DanBAN) & Talents Unlimited lancerer nu et strategisk og ambitiøst samarbejde, som vil realisere visionen om at professionalisere det danske investormiljø indenfor Human Due Diligence – intet mindre.

Hvorfor?

For at styrke hele processen for både founders og investorer; fra første investering til Exit.

Vi investerer i mennesker

En Business Angel er en investor, der investerer i startups – Investeringen sker i sagens natur ofte på et tidligt stadie, hvor der ikke er store mængder data at basere beslutningerne på. Derfor træffes valget ofte ud fra mavefornemmelse og personlig kommunikation med founders.

Hvilket desværre forøger antallet af fejlslagne investeringer.

TT38 er go-to løsningen

Matchet mellem investor og startups skal foregå på et oplyst grundlag – og Talenttesten TT38 er netop det Human Due Diligence værktøj, der kan afdække risici og maksimere potentialet af den menneskelige kapital hos founderteams, gennem en struktureret og datadreven proces.

”Som Danmarks førende Business Angel netværk har vi positionen som Go-to-organisationen for founders, når de skal søge kapital fra professionelle investorer”, udtaler DanBANs CEO, Michael Hansen – og fortsætter:

”Vi sidder dermed med alle de rigtige brikker, som skal til for at bane vejen for Human Due Diligence i hele det danske investormiljø. Vores medlemmers investeringscases medfører dealflow for senere investeringer fra Family Offices, VC-fonde og kapitalfonde”.

Talents Unlimited’s CEO, og Business Angel, Claus Bentzen, fortæller at;

“Rigtig mange investorer hævder, at menneskene er det vigtigste, men samtidig bruger de langt størstedelen af deres tid og penge på at lave den traditionelle juridiske og finansielle Due Diligence.  Det er vores mission at ændre denne prioritering; der skal fokuseres på de ansatte – fordi det ganske simpelt kan betale sig.”

Specialuddannelse til Business Angels

Samarbejdet betyder, at vi har skabt specialudviklede uddannelser og TT38 Certificeringskurser til DanBANS medlemmer. Indholdet er baseret på Talents Unlimiteds gode erfaringer med at undervise i Human Due Diligence på DanBAN’s egen Business Angel grunduddannelse.

DanBAN’s Investment Relationship Managers får nu også mulighed for at tilbyde TT38 Teamtests til founderteams. Sammensætningen af teamet er et oplagt instrument, når det handler om at styrke samarbejdet mellem founder og investorer – samt en præmis der sikrer, at de optimale talenter finder vej ind i bestyrelsen.

Forankringen af samarbejdet drives fra Talents Unlimited’s side af DanBAN-medlemmet Peter Frentz, der udover at undervise på DanBAN Angel Programmet, også er certificeret Mastercoach i TT38 og har gode erfaringer med Human Due Diligence på egne investeringscases.

Hvis du vil høre mere – så tøv ikke med at kontakte Peter Frentz på mail: pfz@t-u.dk

Tilbage til blog oversigten

Udtalelser fra glade kunder

"I DOVISTA ser vi ”selection” som en af vores væsentligste kompetencer, da vores evne til at vælge de rette personer til rette position er altafgørende for at sammensætte den optimale organisation.

I HR har vi indtil for kort tid siden baseret interviews på DiSC profiler, som er et udemærket samtaleværktøj, men samtidig været klar over at vi har manglet et decideret analyse og udviklingsværktøj.

Vi har derfor valgt at indgå i et samarbejde med Talents Unlimited om deres TT38 ”Talent-test”, der giver os nye og langt bedre muligheder for at sammensætte teams og organisation baseret på en reel test. Det giver os nogle muligheder vi ikke tidligere har haft. Det at vi har valgt selv at blive certificeret skyldes at vi ser værktøjet anvendt langt bredere end rekruttering alene, hvorfor vi gerne vil have det in-house, så vi kan arbejde mere agilt, ved selv at have kompetencen"

""

"Kenneth og hans team har lavet TT38 testen på alle i vores team. Det har været et øjenåbnende forløb for alle parter, hvor vi hver især har fået identificeret personlighed, værdier, menneskelige top-talenter og non-talenter - samt disses paradokser.

Jeg, såvel som medarbejdere, er efter de individuelle gennemgange nu gearet til at spotte de opgavetyper, vi hver især trives bedst med, så vi kan løse dem med mindst mulig energi og få højst muligt output.

Jeg føler virkelig, at vi har fået formet brikkerne og vi nu kan begynde at lægge puslespillet og skabe nogle endnu bedre teams, som forstår og supplerer hinandens talenter.

Det vil give os bedre bundlinje. Økonomisk såvel som socialt"

"Personlighedstests har det med at give et temmelig karikeret - og derfor begrænset brugbart - billede af et menneske. Sådan er TT38 ikke.

TT38 tegner en nuanceret profil, der bedre tager højde for de ofte meget modsatrettede kvaliteter, vi hver især besidder. Konklusionerne begrænses ikke til "blå personlighed med lidt grøn, så derfor er du sådan", men bygges på data om en lang række personlige træk og tager højde for samspillet imellem dem. Det hele præsenteres på en forholdsvis overskuelig måde og suppleres af kyndig udspørgen og tolkning fra Kenneth og Leos side, så de sidste nuancer kommer med.

De varmeste anbefalinger herfra til både rekruttering, effektivisering og ren og skær nysgerrighed."

1 / 4