Gå hjem møde Jylland

Deltag i vores Gå-hjem-møde om Reboarding & Offboarding

Dato og sted bliver offentliggjort i sensommeren 2022.

Du kan allerede nu vise forhåndsinteresse ved at tilmelde dig. Fyraftensarrangementet er gratis og du vil modtage en mail med informationer, såsnart vi har fundet dato og sted.

Vi vil løbende opdatere om indholdet på Gå-Hjem-Mødet – men vi kan allerede nu løfte sløret for, at vores CEO Claus Bentzen, vil være en af oplægsholderne den 12. september.

 

TEMA: REBOARDING OG OFFBOARDING

Hvordan laver du et røntgenbillede af din organisation, når du skal omstrukturere og afslutte ansættelsesforløb med medarbejdere.

Det skaber utryghed blandt både ledelse og ansatte i virksomhederne, at vi for tiden oplever radikale ændringer på arbejdsmarkedet. Forsyningskrise, krig og inflation er med til at skabe usikkerhed.

Med Talenttesten TT38 kan du sikre dig en optimal omstilling af virksomheden, også når det handler om reboarding og offboarding.

Som altid bliver det en vekselvirkning af forskning og praktisk rådgivning, så du kan igangsætte en forandring fra det øjeblik du går herfra – med fornyet inspiration og et konkret TT38 værktøj til (hjerne)kassen.

Husk at tilmelde dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen – med lidt snacks til ganen og en hel del mere til hjernen.

Hvis du gerne vil læse mere om emnet, anbefaler vi denne aktuelle artikel:

https://talents-unlimited.dk/blog/2020/03/27/forhastede-afskedigelser-koster-i-krisetid/

    Talenttesten TT38 er et psykometrisk værktøj, der udvikler individer og teams. Resultatet er en dyb indsigt i dine talenter i arbejdsrelateret sammenhæng – samt et konkret redskab til brug ved rekruttering, onboarding og reboarding.