Prøv TT38 Talent Testen gratis – Find dine top 9 talenter!

Sådan får du adgang til TT38 Talent Testen:

 1. Tilmelding: Start med at udfylde formularen på vores hjemmeside for at tilmelde dig TT38 Talent Testen.
 2. Modtagelse af Link: Efter tilmelding vil du blive tilsendt et link til testen. Vær opmærksom på, at linket ikke sendes med det samme, da vi udsender det løbende. Vi bestræber os på at sende det så hurtigt som muligt.
 3. Gennemførelse af Testen: Når du har modtaget linket, kan du tage testen for at opdage dine 9 Toptalenter.
 4. Resultater: Efter testen vil du modtage en oversigt over dine 9 Toptalenter. Disse talenter kan hjælpe dig med at udnytte dine styrker bedre på arbejdspladsen, øge din produktivitet, dit energi niveau, dit engagement og din trivsel.
 5. Fuld Rapport: De 9 toptalenter er kun en del af den fulde rapport, som er baseret på dine testbesvarelser. Den fulde rapport giver et dybere indblik i dine talenter.

Vigtigt at bemærke:

 • Anvendelse: Den gratis TT38 Talent Test er kun til personlig brug. Det er ikke tilladt at anvende testen til kommercielt brug eller til systematisk anvendelse.

Ved at følge disse trin, kan du nemt navigere i processen og få det bedste ud af TT38 Talent Testen.

  For at modtage TT38 Talenttesten gratis, skal du huske at acceptere vores Nyhedsbrev.
  Hvis du ikke interesserer dig for ny viden, VIP-events og gode tilbud, så kan du afmelde ved at benytte linket nederst i nyhedsbrevet.

  TT38 TALENT TESTEN

  Når du tager TT38 Talenttesten via tilmeldingsformularen, modtager du gratis dine 9 talenter i toppen af din unikke TT38 Talentgraf.

  Ønsker du at få alle dine 38 talenter inkl. den samlede rapport på 20 sider, der nuancerer og går i dybden med hvilke roller, du fx bedst egner dig til i et team, salgsroller, dine innovationsstyrker, din konfliktstil, stressrisko, indre drive samt motivation og meget mere
  så kontakt os meget gerne for pris og evt. tilkøb af personlig feedback fra een af vores erfarne konsulenter.

  Her ser du et eksempel på en TT38 Talentgraf:

  Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig at modtage vores inspirerende Nyhedsbrev 👍

  Nyhedsbrevet indeholder relevant faglig viden, invitationer til gratis events, VIP adgang til eksempelvis nye kurser og netværk-events mm.

  Hvis du ikke interesserer dig for ny viden og gode tilbud, så kan du afmelde ved at benytte linket nederst i nyhedsbrevet.