Brush up kursus i TT38®

Vores Brush-up kursus hos Talents Unlimited er skræddersyet til at imødekomme behovene hos dem, der ønsker at opdatere eller fuldføre deres TT38® certificering. Hvis du af en eller anden grund ikke fik afsluttet certificeringen eller ikke fik taget eksamen på grund af Corona-pandemien, så tilbyder vores kursus en mulighed for at fuldføre certificeringen på en effektiv og tryg måde.

Desuden er kurset ideelt til dem, der tidligere har arbejdet i en virksomhed, der anvendte TT38®, men som nu er vendt tilbage til en virksomhed, der også gør brug af dette system. Ved at genopfriske dine færdigheder kan du hurtigt komme i gang med at anvende TT38® igen.

Vores Brush-up kursus er en kombination af dag 1 og 2 i den fysiske certificering, hvor du vil få gennemgået samtlige punkter i den fulde TT38® rapport. Kurset løber fra kl. 8 med morgenmad og fortsætter til kl. 16:30, hvor dem, der ikke har taget eksamen, vil få muligheden for at tage den kl. 17 og frem til kl. 19. Dette vil give dig mulighed for at tage eksamen i trygge rammer med en eksaminator til stede.

Kurset er inkl. fuld forplejning. Eksamen er tilvalg og gratis for dem, der ønsker at tage den. Så hvis du ønsker at opdatere dine færdigheder eller fuldføre din certificering, så tøv ikke med at tilmelde dig vores Brush-up kursus hos Talents Unlimited.

🗓️ Dato: d.6 Februar 2024

⏰ Tid: kl.08 – 16:30

📍 Sted: Talents Unlimited, Nymøllevej 50, 2800 Kongens Lyngby

Pris:

Pris for brush-up kursus: 2500 kr. ex moms

Kurset er inkl. fuld forplejning

Oversigt:

  • Kurset starter kl.08 hos Talents Unlimited i Lyngby
  • Undervisningen vil omhandle det du tidligere lærte på dag 1 & 2, i komprimeret udgave
  • Kurset slutter kl. 16:30
  • Efter kl.16:30 kan dem der ønsker få muligheden for at tage eksamen hos os fra 17-19

 

 

Er du nysgerrig, eller vil du tilmeldes vores brush up kursus?