Deltag i vores Gå-hjem-møde om Talentbaseret rekruttering

Fyraftensarrangementet foregår mandag den 31.1.2022, kl. 15-17 hos os på Nymøllevej 50, Kgs. Lyngby.

Drop jagten på Enhjørningen
– og sæt i stedet kræfterne ind på at finde det helt rigtige menneske, der både har motivation, talenter og kompetencer til at løse arbejdsopgaverne samt indgå i et konstruktivt samspil med lederen og kollegaerne.

Kandidaten med det flotteste CV får mange gode tilbud. Hvis du holder blikket fastlåst på de få ”perfekte CV’er”, så begrænser du ikke alene dine muligheder, du risikerer også at betale “overpris” – eller at ende op med en bunke CV’er, der ikke matcher dine rosenrøde dagdrømme.

Talentbaseret rekruttering – sådan rammer du rigtigt med TT38

Til Gå-hjem-mødet vil Leo Smith og Nicklas Pyrdol inspirere dig i din rekruttering:

  • Hvilket indblik giver Talenttesten TT38 i kandidaten, sat overfor eksempelvis DiSC-profiler
  • Hvordan du kan udarbejde en succesprofil med TT38, så du finder kandidaten, der matcher med opgaver, teamkultur og nærmeste leder
  • Hvordan du kan bruge TT38 til en styrkebaseret tilgang til jobinterviewet

Vi vil desuden krydre snakken med eksempler fra nogle af de succesfulde startups, scale-ups og større virksomheder, som bruger TT38 i deres rekruttering.

Talents Unlimiteds ansatte glæder sig til at byde dig velkommen – med lidt godt til ganen og en hel del mere til hjernen.

Talenttesten TT38 er et psykometrisk værktøj, der udvikler individer og teams. Resultatet er en dyb indsigt i dine talenter i arbejdsrelateret sammenhæng – samt et konkret redskab til brug ved rekruttering, onboarding og reboarding.

Tilmeld nyhedsbrevet