Køb vores fulde TT38 Talent Test – Opdag dine 38 talenter!

Sådan får du adgang til TT38 Talent Testen:

 1. Tilmelding: Start med at udfylde formularen på vores hjemmeside for at tilmelde dig TT38 Talent Testen, du vil derefter modtage en pris fra os, som du skal godkende.
 2. Modtagelse af Link: Efter betaling vil du blive tilsendt et link til testen. Vær opmærksom på, at linket ikke sendes med det samme, da vi udsender det løbende. Vi bestræber os på at sende det så hurtigt som muligt.
 3. Gennemførelse af Testen: Når du har modtaget linket, kan du tage testen for at opdage dine 38 talenter.
 4. Resultater: Efter testen vil du modtage dit fulde rapport link til den interaktive test. Disse talenter kan hjælpe dig med at udnytte dine styrker bedre på arbejdspladsen, øge din produktivitet, dit energi niveau, dit engagement og din trivsel.
 5. Tilkøb feedback hos vores konsulenter: I din interaktive TT38 Rapport kan du selv klikke rundt, men vi opfordrer til at man tilkøber feedback fra en af vores dygtige konsulenter, for at dykke endnu dybere ned i din unikke talentblanding.

Ved at følge disse trin, kan du nemt navigere i processen og få det bedste ud af TT38 Talent Testen.

  Hvis du ikke interesserer dig for ny viden, VIP-events og gode tilbud, så kan du afmelde ved at benytte linket nederst i nyhedsbrevet.

  TT38 TALENT TESTEN

  Når du tilmelder dig TT38 Talent Testen via tilmeldingsformularen, modtager du indenfor kort tid et tilbud fra os med prisen på den fulde TT38 Talent Test, og alternativt en fuld feedback med vores konsulent, hvis dette ønskes.

  Den fulde rapport indeholder dine 38 talenter i en samlet rapport, du modtager link til din egen interaktive rapport, som du kan klikke rundt i og få en forståelse af hvem du er, og hvad der er unikt ved din profil. Den interaktive TT38 Talent Test indeholder grafer som, stress, innovation, motivation og diskussions graferne.

  Her ser du et eksempel på en TT38 Talentgraf:

  Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig at modtage vores inspirerende Nyhedsbrev 👍

  Nyhedsbrevet indeholder relevant faglig viden, invitationer til gratis events, VIP adgang til eksempelvis nye kurser og netværk-events mm.

  Hvis du ikke interesserer dig for ny viden og gode tilbud, så kan du afmelde ved at benytte linket nederst i nyhedsbrevet.