TT38 Certificering

Master Class

Vores Master Class er overbygningen på din certificering og er for allerede certificerede kursister. Forløbet bidrager med udvidet viden og anvendelsesmuligheder af TT38 testen.

TT38 Master Class – fra kompetence til mestring

Har du et ønske om at forbedre dine færdigheder og få større kendskab til den psykologiske tilgang og ”the dark side” af talenter samt talent blindspots.

Du vil komme til at løse komplekse psykologiske opgaver, der kun er for det trænede øje.

Samtidig vil Master Class følge nye udviklinger i testen og give indsigt i mere fyldestgørende validitet.

 

Hvem er Master Class for:

 • Master Class er overbygningen på certificeringen i TT38 Talent testen, denne er for allerede certificerede kursister

Hvilke færdigheder giver Master Class:

 • Master Class lærer dig onboarding og reboarding teknikker og går i dybden med anvendelse.
 • Du vil blive sat ind i komplekse opgaver og lære at styre dem af.
 • Yderligere mødes du, og bliver inspireret af andre kompetente brugere.

 

Master Class dage

Dag 1

 • Talent Blindspots: Dette omhandler de skjulte sider af et talent, det der er negative konsekvenser og hvad det kan medføre. Hvilket der specielt skal tages hensyn til og kan ligge gemt hos nogen.
 • Det dyssociale: Det dyssociale omhandler det der kan medføre forhindringer, hvis personen selv eller andre ikke er opmærksomme. Det kan være i form af en chef der kører andre over og andre talentkombinationer, der kan koste virksomheden dyrt. Samtidig er det en måde at arbejde med udvikling og udvikling af talenter.
 • Komplekse teamopgaver. Herunder teamrapport og udtømmende indsigt i hvordan den anvendes ift. rekruttering, dysfunktionelle teams, salgsteams, lederteams osv.

Dag 2

 • Onboarding: Afdæk hvad der tænder den nye medarbejder, og hvorfor? – hvordan skal lederen behandle den nye på pågældende måde.
 • Reboarding: Reboarding er en omstrukturering af medarbejdere og deres individuelle talenter – hvem passer bedst hvor og hvorfor. På denne måde kan arbejdet optimeres og virksomheden kan skabe større succes samt gladere medarbejdere, der alle beskæftiger sig mest muligt end hvad de er bedst til.
 • Opgaver for den rutinerede konsulent indenfor både team og dysfunktionalitet.

 

Pris for Master: 15.000 ex moms

Early Bird (bekræft min. 1 mdr. før): 12.000 ex moms

Dette inkluderer deltagelse, materialer, morgenmad, frokost, parkering samt vand & kaffe

 

Er du nysgerrig på at høre mere om en masterclass? Udfyld formularen og vi kontakter dig.

  En meta-analyse af 1.2 mio personer, viste følgende relation mellem talentbaseret medarbejderudvikling og virksomhedens output:

  • Kundeengagement: 3.4–6.9% forøgelse
  • Medarbejderengagement: 9.0–15.0% forøgelse
  • Profit: 14.4–29.4% forøgelse
  • Salg: 10.3–19.3% forøgelse
  • Lav churn: 5.8–16.1% reduktion
  • Høj churn: 26.0–71.8% reduktion

  Anbefalinger fra glade kunder

  "I DOVISTA ser vi ”selection” som en af vores væsentligste kompetencer, da vores evne til at vælge de rette personer til rette position er altafgørende for at sammensætte den optimale organisation.

  I HR har vi indtil for kort tid siden baseret interviews på DiSC profiler, som er et udemærket samtaleværktøj, men samtidig været klar over at vi har manglet et decideret analyse og udviklingsværktøj.

  Vi har derfor valgt at indgå i et samarbejde med Talents Unlimited om deres TT38 ”Talent-test”, der giver os nye og langt bedre muligheder for at sammensætte teams og organisation baseret på en reel test. Det giver os nogle muligheder vi ikke tidligere har haft. Det at vi har valgt selv at blive certificeret skyldes at vi ser værktøjet anvendt langt bredere end rekruttering alene, hvorfor vi gerne vil have det in-house, så vi kan arbejde mere agilt, ved selv at have kompetencen"

  "I Canon har vi meget fokus på, at vi får ansat de korrekte profiler, der kan lykkes i vores meget konkurrenceudsatte branche. Vi har derfor i samarbejde med Talents Unlimited anvendt testen TT38 til at definere en succesprofil inden for salg, som viser, de talenter, som en sælger skal have for at kunne få succes i vores branche.

  Vi kan se, at når vi er loyale overfor vores succesprofil, er vores succesrate højere i at få en sælger til at lykkes i jobbet. Dette er til stor gavn for såvel medarbejder og selskab.

  Vi er nu gået skridtet videre, og vi har anvendt TT38 i forbindelse med teambuilding i vores salgsteam. Sælgerne og lederne har fået mere fokus på deres talenter, og hvordan de kan blive endnu bedre sælgere, samt hvordan salgsteamet spiller hinanden gode med de talenter, de hver især kommer med"

  "Kenneth og hans team har lavet TT38 testen på alle i vores team. Det har været et øjenåbnende forløb for alle parter, hvor vi hver især har fået identificeret personlighed, værdier, menneskelige top-talenter og non-talenter - samt disses paradokser.

  Jeg, såvel som medarbejdere, er efter de individuelle gennemgange nu gearet til at spotte de opgavetyper, vi hver især trives bedst med, så vi kan løse dem med mindst mulig energi og få højst muligt output.

  Jeg føler virkelig, at vi har fået formet brikkerne og vi nu kan begynde at lægge puslespillet og skabe nogle endnu bedre teams, som forstår og supplerer hinandens talenter.

  Det vil give os bedre bundlinje. Økonomisk såvel som socialt"

  "Personlighedstests har det med at give et temmelig karikeret - og derfor begrænset brugbart - billede af et menneske. Sådan er TT38 ikke.

  TT38 tegner en nuanceret profil, der bedre tager højde for de ofte meget modsatrettede kvaliteter, vi hver især besidder. Konklusionerne begrænses ikke til "blå personlighed med lidt grøn, så derfor er du sådan", men bygges på data om en lang række personlige træk og tager højde for samspillet imellem dem. Det hele præsenteres på en forholdsvis overskuelig måde og suppleres af kyndig udspørgen og tolkning fra Kenneth og Leos side, så de sidste nuancer kommer med.

  De varmeste anbefalinger herfra til både rekruttering, effektivisering og ren og skær nysgerrighed."

  1 / 4
  Tilmeld nyhedsbrevet