TT38 Master Class

Vores TT38 Master Class er overbygningen på din TT38 Talenttest Certificering. Det er et 2 dages kursus målrettet alle TT38 certificerede.
Forløbet er next level for dig, der er klar på at udvide din viden samt få overbygningen af anvendelsesmuligheder indenfor TT38 Talenttesten.

Har du et ønske om at forbedre dine færdigheder og få større kendskab til den psykologiske tilgang og ”the dark sides” af Talenter samt Talent blindspots.

Du vil komme til at løse komplekse psykologiske opgaver, og komplicerede cases – som kun er for det trænede øje. Samtidig vil TT38 Master Class opdatere dig på de nye udviklinger i Talenttesten og give større indsigt i validiteten bag.

Hvem er TT38 Master Class for?

 • Master Class er overbygningen på TT38 Talenttest Certificeringen og er målrettet TT38 certificerede professionelle

Hvilke færdigheder opnår du?

 • Master Class lærer dig onboarding- og reboarding-teknikker og går i dybden med anvendelse
 • Du vil blive sat ind i komplekse opgaver og lære at styre dem af
 • Du vil møde ambitiøse kursister, der arbejder professionelt med TT38 – og blive inspireret af andres kompetencer og erfaringer
TT38 Certificering

TT38 Master Class – 2 dage:

Dag 1

 • Talent Blindspots: Vi dykker ned i de skjulte sider af et Talent; de negative konsekvenser samt hvad det kan medføre. Hvilke specifikke hensyn indebærer det, og hvordan det kan ligge godt gemt hos nogen.
 • Det dyssociale: Det der kan medføre forhindringer, hvis personen ikke selv er opmærksom på det, eller hvis andre overser det.
  Det kan fx. være en chef, der kører andre over – samt andre talentkombinationer, der kan koste virksomheden dyrt.
  Derudover er det også en måde at arbejde med udvikling på – ikke mindst i form af en frugtbar udvikling af talenter.

 

Dag 2

 • Onboarding: Hvordan afdækker du, hvad der aktiverer den nye medarbejder, og hvorfor? Hvordan skal lederen behandle den nye medarbejder for at få mest muligt arbejdsglæde og energi.
 • Reboarding: Reboarding er en omstrukturering af medarbejdernes opgaver, med udgangspunkt i deres individuelle talenter – hvem passer bedst i hvilke teams, konstellationer og til hvilke opgaver.
  Dermed kan arbejdsgangen optimeres og virksomheden kan skabe større succes samt gladere medarbejdere, der alle beskæftiger sig mest muligt med det, de er bedst til.
 • Opgaver omkring dysfunktionalitet.

Dato

D.03 – 04 Oktober 2023 i Lyngby

Priser

Pris for TT38 Master Class: 9.750 ekskl. moms

Early Bird (bekræft min. 3 mdr. før): 7.750 ekskl. moms

Prisen inkluderer 2 dages deltagelse i Lyngby, materialer, morgenmad, frokost, parkering samt kage, sodavand, te & kaffe

Anbefalinger fra glade kunder

"I DOVISTA ser vi ”selection” som en af vores væsentligste kompetencer, da vores evne til at vælge de rette personer til rette position er altafgørende for at sammensætte den optimale organisation.

I HR har vi indtil for kort tid siden baseret interviews på DiSC profiler, som er et udemærket samtaleværktøj, men samtidig været klar over at vi har manglet et decideret analyse og udviklingsværktøj.

Vi har derfor valgt at indgå i et samarbejde med Talents Unlimited om deres TT38 ”Talent-test”, der giver os nye og langt bedre muligheder for at sammensætte teams og organisation baseret på en reel test. Det giver os nogle muligheder vi ikke tidligere har haft. Det at vi har valgt selv at blive certificeret skyldes at vi ser værktøjet anvendt langt bredere end rekruttering alene, hvorfor vi gerne vil have det in-house, så vi kan arbejde mere agilt, ved selv at have kompetencen"

"Kenneth og hans team har lavet TT38 testen på alle i vores team. Det har været et øjenåbnende forløb for alle parter, hvor vi hver især har fået identificeret personlighed, værdier, menneskelige top-talenter og non-talenter - samt disses paradokser.

Jeg, såvel som medarbejdere, er efter de individuelle gennemgange nu gearet til at spotte de opgavetyper, vi hver især trives bedst med, så vi kan løse dem med mindst mulig energi og få højst muligt output.

Jeg føler virkelig, at vi har fået formet brikkerne og vi nu kan begynde at lægge puslespillet og skabe nogle endnu bedre teams, som forstår og supplerer hinandens talenter.

Det vil give os bedre bundlinje. Økonomisk såvel som socialt"

"Personlighedstests har det med at give et temmelig karikeret - og derfor begrænset brugbart - billede af et menneske. Sådan er TT38 ikke.

TT38 tegner en nuanceret profil, der bedre tager højde for de ofte meget modsatrettede kvaliteter, vi hver især besidder. Konklusionerne begrænses ikke til "blå personlighed med lidt grøn, så derfor er du sådan", men bygges på data om en lang række personlige træk og tager højde for samspillet imellem dem. Det hele præsenteres på en forholdsvis overskuelig måde og suppleres af kyndig udspørgen og tolkning fra Kenneth og Leos side, så de sidste nuancer kommer med.

De varmeste anbefalinger herfra til både rekruttering, effektivisering og ren og skær nysgerrighed."

1 / 3

Er du nysgerrig på at høre mere om TT38 Master Class?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

  En meta-analyse af 1.2 mio personer, viste følgende relation mellem talentbaseret medarbejderudvikling og virksomhedens output:

  • Kundeengagement: 3.4–6.9% forøgelse
  • Medarbejderengagement: 9.0–15.0% forøgelse
  • Profit: 14.4–29.4% forøgelse
  • Salg: 10.3–19.3% forøgelse
  • Lav churn: 5.8–16.1% reduktion
  • Høj churn: 26.0–71.8% reduktion