Stress kursus (Heldags) – Se tegnene inden du eller dine kollegaer går ned med stress!

Det koster hvert år danske virksomheder 16,4 mia. kroner at deres medarbejdere stress melder sig. Det har vi et værktøj der kan afhjælpe! – Meld dig til vores stress kursus, og få redskaberne til at se stress i tide.

Årsager til stress

Stress kan skyldes en række faktorer, herunder arbejdspres, personlige problemer, sundhedsmæssige udfordringer, økonomiske vanskeligheder og sociale forhold.

Fysiologiske reaktioner på stress

Når vi oplever stress, udløses en række fysiologiske reaktioner i vores krop det kan være hurtigere hjerteslag, øget åndedrætsfrekvens, højere blodtryk, frigivelse af stresshormoner som kortisol og adrenalin, øget muskelspænding og øget svedproduktion. Disse reaktioner mobiliserer energi og øger opmærksomheden for at håndtere den stressende situation. Dette kan være særdeles skadelige for helbredet!

Få kontrol over stress med TT38® Stress Kurset:

 • Dybdegående indsigt på kun én dag i selskab med TT38 Stressrisiko graf og de 3 stressprofiler
 • Styrk dine kompetencer for at reducere menneskelige og økonomiske konsekvenser af stress
 • Lær de 3 stressprofiler at kende, identificer symptomer og træn håndteringen af disse
 • Praktiske øvelser og cases for at mestre jobtilpasning
 • Temaer inkluderer definitioner, TT38® Stressrisiko profiler, stresshåndtering og motivation
 • Inkluderer 1 times personlig coaching efter kurset

"Jeg har opnået værdifuld indsigt i de tre stresstyper og lært at genkende mine egne stresssignaler. Denne viden gør det muligt for mig at dele og understøtte både mig selv og mine kolleger, hvilket styrker vores fælles evne til at handle proaktivt mod stress."

"We had a really helpful session with Leo Smith where we learned a lot about using the stress risk graph to stop stress before it gets overwhelming. Leo helped us figure out which skills make us stressed and showed us how to come up with smart ways to handle it without losing what makes us good at our jobs.

We also talked about being more mindful and supportive at work. We realized how important it is to help each other out when we need it. Doing that can build a stronger team and make us all better at what we do, both now and in the future."

1 / 2

“Det er vigtigt at være opmærksom på vores egen trivsel, så vi kan genkende, når vi begynder at føle os travle, pressede eller stressede, og tage skridt til at håndtere disse tilstande på en sund og konstruktiv måde”​

Hvad er stress?

Stress er et stort og hyppigt problem for mange individer, organisationer og samfundet som helhed. Formålet med TT38 stressrisiko er at identificere, hvilke typer stress personer er mest modtagelige overfor, og efterfølgende sætte dem i stand til at iværksætte forebyggende foranstaltninger for at minimere risikoen for stress, der opstår på arbejdspladsen. ​

​De 3 stress profiler:

Der er tre stressprofiler, hvor graden af stressrisiko vurderes i overensstemmelse med den centrale gennemsnitlige kolonne som ses gå lodret i TT38 stressgrafen. Det er sandsynligt, at en person er i fare for den specifikke type stress, hvis deres score er over gennemsnittet. ​

 • “Top performer” – Stressrisiko angiver en workaholic, der ikke ved hvornår han eller hun skal lægge det fra sig, og arbejder flere timer end de burde.​
 • “Neurotisk” – Stressrisiko er, hvor enkeltpersoner besidder høje niveauer af bekymring og angst for deres arbejde, hvilket stammer fra at være perfektionistisk og overtænker.   
 • “Submissiv” – Stressrisiko udløses af at føle sig overset, undertrykt og misforstået.

AGENDA FOR KURSUS DAGEN: 

Definition & statistik bag stress i samfundet

Gennemgang af de 3 stressprofiler i TT38 Talent Testen

Uddybelse af stressgrafer samt heatmaps 

Hvordan man anvender stressrisiko til at forebygge stress & udbrændthed 

Hvornår får vi stress – Gennemgang og forståelse af de 3 stress tendenser

​​​Hvorfor bliver vi stressede? ​

Talent baseret on/Reboarding ​

Hvordan man forebygger stress gennem jobtilpasning​

Gode råd om on/re-boarding

INFO OG DATOER:

DATOER FOR KURSET:

Tirs d.28 Maj 2024 – kl.09 – 17 

OBS AFHOLDES I JYLLAND! Tors d.13 Juni 2024 – kl.09 – 17

Kurset inkluderer fuld forplejning og materiale

Kursus kalender her! 

PRISER


EARLY BIRD PRIS:

Denne pris gælder også for d.28 maj og 13 juni 2024

Køb min. 3 mdr. før og spar 1000 kr. på Normal prisen

5995 kr. eks. moms.


NORMAL PRIS:

(Fra d.1 September 2024)

6995 kr. eks moms.

DIN UNDERVISER

Leo Smith

Senior Consultant & Researcher

Leo Smith

Er du klar til at arbejde med stress profiler og opnå dybere viden indenfor TT38 Talent Testen, samt de grafer der fortæller noget om din og andres stressprofiler og vigtigst, hvordan du undgår dette, så tilmeld dig via formularen her!

  Andelen af voksne danskere med en høj score på stressskalaen er steget fra 21 pct. i 2013 til 25% i 2017 og 29% i 2021.

  Der er en større andel af kvinder, der scorer højt på stressskalalen, end mænd. I 2021 havde 34% af kvinderne et højt stressniveau, mens det samme gjaldt for 25% af mændene.