Webinar: Myter om personer med høj intelligens  

De kloge mennesker er nørderne, som med deres introverte personlighed er lidt socialt akavede, går med briller og arbejder som forskere, beregnere, analytikere og andet, hvor man skal tænke sig meget om.

Ovenstående udsagn er selvfølgelig noget unuanceret vrøvl. Ikke desto mindre er det sådan mennesker med høj intelligens portrætteres i film, TV-serier, tegnefilm osv.

Så måske vi kollektivt har den bias, at mennesker med høj intelligens ser ud på en bestemt måde, har en bestemt personlighed og arbejder med bestemte områder. Hvilket vil betyde, at mennesker som er ekstroverte og arbejder i kreative, humanistiske eller håndværksfag ikke kan være lige så intelligente.

Bias har betydning for, hvordan vi udvælger og behandler mennesker, på godt og ondt.

Derfor satte vi os hos Talents Unlimited sammen med Pia Lægaard Andersen fra IQ Rekruttering, så vi kunne få noget data på nogle af disse bias. Altså, passer myterne?

Vi har gennemført IQ test og TT38 på en stor samling mennesker og har derfor ny et solidt grundlag for at komme med nogle be- og afkræftelser af forskellige bias.

Vil du derfor gerne høre lidt om:

  • Hvad intelligens overhovedet er og hvad det ikke er
  • Hvornår og hvorfor høj intelligens kan være en fordel at vælge ud fra, når du gerne vil finde en ny medarbejder?
  • Hvilke kognitive top-talenter og non-talenter, som vores undersøgelse viser går på tværs af mennesker med høj intelligens

Så skriv dig op til vores webinar mandag d.02/05 kl.11.00 – 12.00.

Værter:

Leo Smith, Ph.D og seniorkonsulent ved Talents Unlimited

Pia Lægaard Andersen, indehaver af i IQ Rekruttering

Nicklas Pyrdol, moderator