NYHED!

Talent kursus for privatpersoner – Udforsk og udfold dine talenter med TT38® talent testen

Er du nysgerrig efter at afdække og udnytte dit fulde potentiale? Velkommen til det nye og spændende B2C-kursus hos Talents Unlimited:
“Udforsk og Udfold Dine Talenter”.
Dette spændende Talent kursus er designet og målrettet til dig, der gerne vil lære, forstå og blive meget klogere din egen (og andres) unikke talentblanding. Et kursus over 2 dage, der giver dig redskaber til at maksimere dit talentpotentiale både arbejdsmæssig som privat – og i livet generelt.
Kursets pris inkluderer en fuld TT38® test til alle deltagere, som tages før kurset.

Kursus indhold

 1. Forstå dine talenter: Vi starter med en omfattende gennemgang af alle talenter ved hjælp af vores effektive metoder. Dette giver dig en dybere forståelse af, hvad der gør dig unik, og hvordan dine og andres talenter spiller sammen.
 2. Hvor hjælper top talenterne dig: Vi arbejder med, hvordan dine toptalenter kan bringes i spil for at forbedre din præstation på arbejdet og berige dit personlige liv. Du lærer at identificere situationer, hvor dine styrker kan skabe en mærkbar forskel.
 3. Gennemgang af graferne i talent rapporten: Vi vil sammen gennemgå de grafer der er i rapporten, det er bla. konfliktstil, teamgrafen, innovationsstyrker, motivationsgrafen, her vil du opnå større indsigt i din egne men også deltagernes. Dette vil både hjælpe dig til at forstå dig selv bedre, og få mere af det du gerne vil have, og mindre af det du gerne vil undgå.
 4. Fokus på stressgrafen: De 3 stressprofiler, hvordan ser de ud og hvilke symptomer er der. Denne del giver konkrete værktøjer til hvordan du umiddelbart kan hjælpe dig selv og andre.
 5. Udfordringer og problemer: Selv de mest talentfulde kan støde på udfordringer og problemer. Vi gør dig klogere på, hvordan dine talenter eventuelt kan skabe ubalance eller uhensigtsmæssig adfærd, og vi giver dig værktøjer til at håndtere disse situationer konstruktivt.
 6. Hvordan arbejder du med dine Bund-Talenter: Lær at arbejde med, samt at forstå dine bundtalenter. Hvordan kan du arbejde med dine Bund-talenter og samtidig udnytte dine styrker?
 7. Bliv en succes med dine talenter: Bliv en endnu bedre udgave af dig. Lær hvordan du kan organisere din tid, så du bruger mere tid på at udnytte dine toptalenter og mindre tid på udfordringer og non-talenter. Vi hjælper dig med at udvikle en personlig plan for at maksimere din produktivitet og tilfredshed.
 8. Kursus form: Vi kombinerer spændende teori med praktiske øvelser, hvor du selv er i fokus. Oftest i hold af 2 og 2. Derudover får du værktøjer som du kan bruge i din hverdag efter kurset er slut.

Eksempel på graferne i TT38® Talent Rapporten

Stress grafen:

 • Stress er skyld i en million fraværsdage årligt
 • 30.000 hospitalsindlæggelser
 • 3.000 førtidspensioner 
 • 500.000 henvendelser i almen praksis hvert år. 
 • 430.000 danskere har symptomer på alvorlig stress hver dag

Det svarer cirka til 12 % af befolkningen.

 

Motivations grafen:

Hvis din arbejdsplads ikke motiverer dig og ikke imødekommer disse faktorer, så er der risiko for langsomme resultater og i sidste ende udbrændthed. Så hvordan kan man gøre noget ved dette? – Lær mere på vores 2 dages kursus.

 

Dette kursus er en rejse ind i selvopdagelse og personlig vækst.

Tag det første skridt mod at frigøre dit fulde potentiale med kurset “Udforsk og Udfold Dine Talenter” fra Talents Unlimited.

Datoer for kurset:

Kommer snart!

Normal pris

4995 kr. inkl. moms

Intro Pris for de første 20 deltagere

3995 kr. inkl. moms. –  inkluderer forplejning samt 1 TT38 test til alle deltagere inden kurset.
OBS* Husk at du ofte kan gøre brug af bruttolønsordningen på kurser som dette!

Bruttolønsordningen? – Kort forklaret er bruttolønsordningen:

En ordning der giver dig mulighed for at betale for jobrelevante kurser direkte fra din løn, før skatten trækkes.

Brug af bruttolønsordningen kan give økonomiske fordele og gøre det lettere at investere i din professionelle udvikling. Læs mere om ordningen her!