Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

TT38 Brush up kursus – Jylland

november 13 @ 8:00 - 17:00

Genopfrisk dit kendskab med TT38® Brush-up kursus hos Talents Unlimited! Dette kursus er den perfekte mulighed for enhver, der ønsker at revitalisere, opdatere eller afslutte deres TT38® certificering. Uanset om du er en erfaren bruger, nybegynder, har haft en pause fra TT38, ikke afsluttede din certificering, eller bare trænger til en opfriskning, så er dette kursus designet specielt til dig.

Deltag i vores dynamiske Brush-up kursus, hvor vi dykker ned i essensen af TT38® gennem en intensiv gennemgang af dag 1 og 2 fra den fysiske certificering. Oplev alle nøgleelementerne i den komplette TT38® rapport, og grib chancen for at tage eksamen i trygge rammer med en eksaminator til stede.

Med dette kursus får du alt inkluderet: fuld forplejning igennem, de officielle Talent kort, Talent Manualen samt helt friskt undervisningsmateriale. Vent ikke med at genopfriske din passion for talentudvikling – tilmeld dig TT38® Brush-up kurset hos Talents Unlimited nu, og tag dit professionelle virke til det næste niveau!

Du kan læse mere om TT38 Brush-up kurset lige her.

Detaljer

Dato:
november 13
Tidspunkt:
8:00 - 17:00